Kik vagyunk
2009-ben alakultunk meg Budapest szívében, és azóta a Basilicon egy vezető nemzetközi szintű boutique tanácsadó céggé nőtte ki magát.

Csapatunk a Közép-Európai szakemberek élénk gyülekezete, mindegyikük különböző iparágakból hozza magával a gazdag tapasztalatait. Közös jellemzőjük? A világ és annak működése iránti kimeríthetetlen kíváncsiság. Mindannyian jelentős időt töltöttek tanulással vagy munkával külföldön, így nem csak kivételesen jártasak a saját területükön, de többnyelvűek, kulturálisan sokoldalúak és világot látottak.

Bár mélyen gyökerezünk a Közép-Európai örökségünkben, működésünk túllépi a földrajzi határokat. Budapesti központunk szolgál indulópontként, ahonnan helyi és nemzetközi ügyfelekkel dolgozunk együtt. Szenvedélyes globális utazók vagyunk, gyakran indulunk útnak a világ különböző sarkaiba, hogy személyesen találkozzunk ügyfeleinkkel és partnereinkkel, és belemélyedjünk az ő egyedi környezetükbe.

Mivel foglalkozunk
Adat

Egy egyre inkább digitalizálódó világban az adatok a tájékozott döntéshozatal alapját képezik. A Basiliconnál a Big Data elemzés, az adatbányászat és a hálózatelemzés területén specializálódtunk. Fejlett analitikai eszközök erejét felhasználva, bonyolult adatokat alakítunk át átlátható, cselekvésre ösztönző információkká. Adatvezérelt megközelítésünk lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy előrejelezzenek trendeket, optimalizálják működésüket és növeljék versenyelőnyüket. Akár az adatok labirintusán navigálunk, akár bonyolult hálózatelemzésekben vesz részt, adatszakértő csapatunk megbízható partner, aki számokat alakít át stratégiai bölcsességgé.

Szakpolitika

A szakpolitika területén a Basilicon megbízható partnerként, olyan köztanácsadási stratégiákat tervez, értékel és hajt végre, amelyek összhangban vannak a céljaival. Megértjük, hogy a hatékony közpolitikák létrehozása és értékelése kritikus a szervezeti siker szempontjából. Csapatunk mélyen belemerül az Ön kontextusába, tanulmányozza a finomságokat és kihívásokat, hogy olyan politikákat fejlesszen ki, amelyek nemcsak robosztusak és megvalósíthatóak - de fenntarthatóak is. Szolgáltatásaink széles körű szektorokat ölelnek fel, lehetővé téve a kormányoknak, közintézményeknek és nem-kormányzati szervezeteknek, hogy tájékozott, hatékony és felelős döntéseket hozzanak.

Stratégia

A stratégia a tájoló, amely a vállalkozást a kitűzött jövő felé irányítja. A Basiliconnál szakértői menedzsment tanácsadási és stratégiai tervezési szolgáltatásokat kínálunk, amelyek célja, hogy segítsenek szervezetének az ökoszisztéma bonyolultságán keresztülnavigálni. Együttműködve dolgozunk ki stratégiákat, amelyek fenntartható növekedést eredményeznek, összhangban vannak szervezeti kultúrájával, és versenyelőnyt teremtenek. Ipari tudásunkat előremutató megközelítésekkel kombinálva segítünk a nehézségek leküzdésében, a lehetőségek megragadásában és a változások közepette történő virágzásban. Az víziója a mi küldetésünk, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy valóra váltsuk azt.

Nemzetközi

A világ egyre összefonódik, és a lehetőségek határokon túl találhatók. A Basilicon nemzetközi üzletfejlesztési szolgáltatásai arra irányulnak, hogy segítsenek szervezetének ezeket a lehetőségeket felfedezni. Globális jelenlétünket és a különböző piacok iránti mély megértésünket kihasználva személyre szabott megoldásokat biztosítunk, amelyek nemzetközi növekedést generálnak. Csapatunk segít a piacra lépési stratégiákban, a partnerségi kapcsolatok kialakításában és a határokon átnyúló terjeszkedésben. Átnavigáljuk az nemzetközi üzleti élet bonyolultságain, minimalizáljuk a kockázatokat és maximalizáljuk a nyereséget. A Basiliconnal a világ tényleg az Ön piaca.

Tudás

A Basiliconnál hiszünk a tudás transzformatív erejében. Átfogó kultúraközi tanácsadási és nyelvi szolgáltatásokat kínálunk, hogy ügyfeleinket felvértezzük azzal a megértéssel, amelyre szükségük van a különböző környezetekben való sikerhez. Tanácsadóink számos nyelvben és kultúrában jártasak, így képesek vagyunk személyre szabott képzéseket, fordításokat és tanácsadói szolgáltatásokat nyújtani. Célunk a kulturális szakadékok áthidalása, az hatékony kommunikáció elősegítése, és a sikeres nemzetközi együttműködések és tárgyalások lehetővé tétele. Tudásszolgáltatásainkkal nem csak nyelvi készségeket szerez; képessé válik a világ útvesztőin át a könnyed és magabiztos navigálására.

Referenciák
8791oldalnyi tanulmány7nyelven 125elégedett ügyfél8országban 88TB-nyi elemzett adat 75megerősített közintézmény 240támogatott vállalkozás Forrásszerzés45millió euró értékben
Kövessen minket
a közösségi média
felületeken
Facebook Instagram LinkedIn
Szeretne
velünk
dolgozni?